U gjetën 96 libragjithsej
KUJTIME
Kujtime përplot me dhimbje, sakrifica, burgosje por edhe punë të palodhshme të një...
RRËFIME MBI PEJGAMBERËT PËR FËMIJË
Janë këta dymbëdhjetë libra me rrëfime për fëmijë, të bazuara në ngjarjet e...
KULTURA DHE CILËSIA E JETESËS -  RASTI MAQEDONI
Rasti i kulturës dhe cilësisë së jetës në vepër është paraqitur nga prizmi i...
ANTOLOGJIA E SUFIZMIT
Përmbledhje me sens e poezive, këshillave, mendimeve origjinale të sufive më të njohur...
FAMILJA NË SHOQËRINË OSMANE
Shqyrtim serioz i ambientit të ngrohtë të familjes dhe rrugëtimit të saj në histori,...
PREMTIMI
Roman me tematikë nga jeta fisnike e shekullit të lumtur, në të cilin kryepersonazh...
NJË SHËTITJE ME RUMIUN DHE TAGOREN
Ngjashmëria e fjalës e ndikuar nga identiteti i dashuruar në të vërtetën i ka bashkuar...
UDHËPËRSHKRIMET E FRANKFURTIT
Kur sëmundja e veshkave i kishte përparuar shumë, miqtë dhe mjekët e autorit kishin...
FERID PASHË VLORA
Shqiptari Ferid Pasha ishte kryeministri i fundit i Sulltan Abdylhamitit para...
DYZET NET III
Vëllimi i tretë i librit DYZET NET, si vazhdë e katër vëllimeve të botuara më parë, që...
KQ i NDSH-së DHE AZEM MARANA
Monografi historike që synon të zbardhë aktivitetin diplomatik, organizativ dhe...
MANIPULIMI I EMOCIONIT APO TRANZICIONI (SHQIPTAR)  NË LABIRINT
Libër i cili trajton periudhën post-komuniste apo periudhën e tranzicionit në të cilën...
TURKISHNESS IN BALKANS
Yusuf Hamzaoğlu’nun üç ciltten oluşan kitabı tarihi evraklar vasıtasıyla Balkanlarda...
ИСТОРИЈА НА ИСЛАМОТ
Феноменална историја на ширење и проширување на исламот во области и култури надвор од...
DYZET NET II
Biseda dhe komente në lidhje me suret e shkurtra në pjesën e fundit të Kur’anit, të...
KRYQËZATAT NË SYRIN E ARABËVE
Autori duke përdorur edhe aftësinë e tij artistike, i ka përshkruar luftërat e...
RIJADU’S - SALIHIN
Një nga përmbledhjet më të lexuara dhe më praktike të haditheve të Pejgamberit a.s. të...
PREJ DYSHIMIT DERI NË BESIM
Një udhëpërshkrim ezoterik i shpëtimit prej kuçedrës së skepsit drejt gurrave të...
TË HUAJT
Një dramë prekëse nga historia palestineze, e shprehur me qëllim që të shërbejë si...
ISLAMI DHE PERËNDIMI
Një libër i shkëlqyeshëm për marrëdhëniet midis Islamit dhe Perëndimit, si dhe për...
POEZI PËR REZISTENCË DHE LIRI
Përmbledhje e poezisë palestineze të rezistencës në shërbim të atdhedashurisë nga pena...
IDENTITETI ISLAM I EUROPËS
Shqyrtim i thellë dhe shtigje të jashtëzakonshme për kuptimin e drejtë të historisë,...
E NESËRMJA DJE DHE SOT
Një rrëfim interesant që shënon një aludim të qartë: për ta njohur të nesërmen tonë...
BIOGRAFIA E PEJGAMBERIT A.S.
Një përmbajtje sa e veçantë aq edhe e rëndësishme për të mësuar diç më tepër për jetën...
Libra për faqe: