FAMILJA NË SHOQËRINË OSMANE

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Shqyrtim serioz i ambientit të ngrohtë të familjes dhe rrugëtimit të saj në histori, me shembuj nga kultura dhe qytetërime të ndryshme.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.