E NESËRMJA DJE DHE SOT

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një rrëfim interesant që shënon një aludim të qartë: për ta njohur të nesërmen tonë kemi nevojë të kujtojmë të djeshmen. Çfarë kuptimi dhe çfarë roli ka vërtetësia në një rrëfim letrar?

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.