ИСТОРИЈА НА ИСЛАМОТ Текови на мисијата

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Феноменална историја на ширење и проширување на исламот во области и култури надвор од Арапскиот Полуостров, напишана од маестралното перо на англиски историчар. Книгата е објавена на македонски јазик.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.