MANIPULIMI I EMOCIONIT APO TRANZICIONI (SHQIPTAR) NË LABIRINT

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A

Libër i cili trajton periudhën post-komuniste apo periudhën e tranzicionit në të cilën kaloi shoqëria shqiptare në Republikën e Maqedonisë (tanimë të Veriut). Nëpërmjet këtij libri publicistik, autori e njofton lexuesin me amullinë politike që ka pllakosur shoqërinë dhe politikën shqiptare në Maqedoninë e Veriut. 

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.