KQ i NDSH-së DHE AZEM MARANA

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A

Monografi historike që synon të zbardhë aktivitetin diplomatik, organizativ dhe ushtarak të KQ të NDSH-së në Shkup.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.