ISLAMI DHE PERËNDIMI

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një libër i shkëlqyeshëm për marrëdhëniet midis Islamit dhe Perëndimit, si dhe për dobitë e ndërsjella nga këmbimet në fusha të ndryshme të jetës shoqërore.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.