POEZI PËR REZISTENCË DHE LIRI

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Përmbledhje e poezisë palestineze të rezistencës në shërbim të atdhedashurisë nga pena e njërit ndër poetët palestinezë më me emër.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.