BIOGRAFIA E PEJGAMBERIT A.S.

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një përmbajtje sa e veçantë aq edhe e rëndësishme për të mësuar diç më tepër për jetën e Pejgamberit a.s. Padyshim se bëhet fjalë për një libër, i cili ju ka munguar dhe nga i cili do të mësoni të vërtetën e jetës dhe misionit të Pejgamberit a.s.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.