KULTURA DHE CILËSIA E JETESËS - RASTI MAQEDONI

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Rasti i kulturës dhe cilësisë së jetës në vepër është paraqitur nga prizmi i Maqedonisë,  shoqëruar me hulumtime origjinale në terren.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.