NJË SHËTITJE ME RUMIUN DHE TAGOREN Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja:

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A

Ngjashmëria e fjalës e ndikuar nga identiteti i dashuruar në të vërtetën i ka bashkuar këta dy poetë në këtë vepër.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.