IDENTITETI ISLAM I EUROPËS

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Shqyrtim i thellë dhe shtigje të jashtëzakonshme për kuptimin e drejtë të historisë, të përmbajtjeve dhe efekteve të pranisë së Islamit në Europë.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.