Kim Mehmeti

Kim Mehmeti

Information about the author Kim Mehmeti will soon be added to the site.
U gjetën 3 libragjithsej
VITET E URITHIT
Burgosja e mendimeve dhe botëkuptimi i vrimave jetësore janë shprehur nëpërmjet...
KULLA DYKATËSHE
Roman në të cilin autori kullën e ka paraqitur në nivel të personazhit universal, që...
LYPSIQARËT E SHKUPIT
Vepra nëpërmjet të një dukurie lokale ngjarjen e ka ndërlidhur, me mjaft mjeshtëri...
Libra për faqe: