LYPSIQARËT E SHKUPIT

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Vepra nëpërmjet të një dukurie lokale ngjarjen e ka ndërlidhur, me mjaft mjeshtëri artistike, me ambient më të gjerë dhe ka dhënë mesazhe politike.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.