VITET E URITHIT

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Burgosja e mendimeve dhe botëkuptimi i vrimave jetësore janë shprehur nëpërmjet figurës së urithit në këtë roman bashkëkohor.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.