Ismail Bardhi

Ismail Bardhi

Information about the author Ismail Bardhi will soon be added to the site.
U gjetën 3 libragjithsej
40 thënie  mbi Ramazanin, Kur'anin dhe agjërimin
40 thënie mbi Ramazanin, Kuranin dhe agjërimin
AMANET RAMAZANI
Autori në këtë vepër na shpjegon se agjërimi është mundësi që të përjetohet një liri...
KRIZA E TEOLOGJISË  MUSLIMANE SHQIPTARE
Përmbledhje shkrimesh fetare filozofike me epiqendër në realitetin e myslimanit...
Libra për faqe: