KRIZA E TEOLOGJISË MUSLIMANE SHQIPTARE

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:
ISBN10: 9989583013

Përmbledhje shkrimesh fetare filozofike me epiqendër në realitetin e myslimanit shqiptar, si dhe me ide për zgjidhjen e problemeve. 

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.