AMANET RAMAZANI

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Autori në këtë vepër na shpjegon se agjërimi është mundësi që të përjetohet një liri që nuk vjen nga poshtë, por nga lart dhe që mundëson të lirohemi nga brengat, ngaqë ajo është mburoja më e mirë. Koha e agjërimit për autorin është koha që mbështetet mbi një lashtësi, e cila me një urtësi të thellë e mbron dhe e përgatit shpirtin e njeriut që ta luftojë fuqinë e së keqes.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.