DYZET NET

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Biseda dhe komente në lidhje me suret e shkurtra në pjesën e fundit të Kur’anit, të paraqitura me origjinalitetin e çasteve të ligjërimit dhe thellësisë shpirtërore.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.