PESHKATARËT E SHPIRTRAVE NJERËZORË

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një libër i jashtëzakonshëm, në të cilin trajtohet çështja se si udhëhiqen dhe si mashtrohen njerëzit dhe popujt, pa qenë të vetëdijshëm për këtë. Një rrëfim për prijësit, pas të cilëve nuk mbetet asnjë gjurmë gjaku, por jo më pak të rrezikshëm, sepse ata nuk vrasin trupin – ata lëndojnë shpirtin.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.