Gjuro Shushnjiq

Gjuro Shushnjiq

Information about the author Gjuro Shushnjiq will soon be added to the site.
U gjetën 1 libragjithsej
PESHKATARËT E SHPIRTRAVE NJERËZORË
Një libër i jashtëzakonshëm, në të cilin trajtohet çështja se si udhëhiqen dhe si...
Libra për faqe: