QETËSI E SATIRIZUAR

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Përmbledhje poezish satirike që e ironizojnë dukshmërinë dhe prehen në urtësinë dhe ultësinë e brendshme.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.