NJË INTERPRETIM SOCIOLOGJIK I RELIGJIONIT DHE ISLAMIT Rasti W. M. Watt

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një shqyrtim shkencor i sociologjisë së fesë për interpretim bashkëkohor të Islamit, i përqendruar në veprimtarinë intelektuale të Wat’it.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.