THELLËSITË E IMAGJINATËS

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një roman interesant dhe një rrëfim edhe më interesant rreth kërkimit të së vërtetës. Libri ndërtohet mbi dy korniza: e para, që ka të bëj me jetën e përditshme dhe problemet e saj, ndërsa në të dytën është në lidhje me tesavvufin.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.