FENOMENI I ARTIT

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Fenomeni i artit nuk është një libër i shkruar më vete, por një prej kapitujve me të njëjtin titull nga libri “Islami ndërmjet Lindjes dhe Perëndimit”. Në këtë formë, ky kapitull, pra Fenomeni i artit, na jep mundësinë ta kuptojmë më qartësisht dhe më thellësisht fenomenin e artit...

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.