MENAXHIMI I NAMAZIT Rizbulim i shtyllës së dytë në Islam

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Vepër e shkruar me elokuencë, që bën përpjekje për rizbulim të namazit si koncept qytetërues dhe përjetimi i tij jo si “barrë” por si kënaqësi.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.