KRAHËT E THYER

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një roman autobiografik ndër më të shiturit i Xhubranit, në të cilin theksi është vënë te dualizmi i shpirtit dhe lëndës.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.