MUHAMMEDI a.s. Jeta e tij sipas burimeve më të hershme

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një qasje shpirtërore dhe me metoda perëndimore ndaj figurës së Pejgamberit a.s. e bën të jashtëzakonshme këtë vepër.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.