HYRJE NË BAZAT E BESIMIT ISLAM

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Vepra që gjendet para lexuesit gjithsesi do të depërtojë deri tek ai dhe do ta ndihmojë atë në gjetjen më të lehtë të rrugës së mirëfilltë islame në këtë rrëmujë idesh e rrymash, pa kundërshtime e pa ideologjizma. Përmbajtja e librit përfshin në vetvete njoftimet thelbësore për parimet themelore të besimit islam.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.