ISLAMI DHE PERËNDIMI

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një pasqyrë reale për lidhjet mdisi Islamit dhe Perëndimit nga një ligjëratë e mbajtur në Teatrin Sheldonian në vitin 1993 nga Princi i Uellsit.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.