RRUGA PËR NË SHTËPINË E SHPËTIMIT (twiTregime/porTregime/profeTregime)

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Një libër me një përmbajtje shumë interesante, me tregim të shkurta, por shumë domethënëse, të cilat autori i ka ndarë si: TwiTregime, PorTregime dhe ProfeTregime. Milazim Krasniqi edhe kësaj radhe, me një mjeshtri të veçanta na e sjell shpirtëroren, atë pjesë që ndër vite është shtresuar në kujtimet e tija. 

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.