DOKTORI OFMËDHEMB

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Libërth shembull i dashurisë dhe mirëkuptimit si zbukuruese të jetës.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.