KUSH I THEU IDHUJT

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Rrëfim i këndshëm dhe tërheqës për thyerjen e idhujve nga Ibrahimi a.s.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.