AGJËRIMI edukatë dhe vetëngadhënjim

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Vështrime esenciale në lidhje me aksiologjinë e agjërimit të Ramazanit me theks të posaçëm për shërim të shpirtit bashkëkohor.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.