KOKË MË KOKË ME TË RINJTË

0.00 Vlersimi0 Vota
Autorët:

Vepër orientuese, duke u bazuar në përvojën shpirtërore dhe shoqërore të autorit, për ardhmërinë e të rinjve në shoqërinë bashkëkohore. 

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.