GJURMË

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Vepra është një udhëtim imagjinar i autorit, i shtyrë nga ngjarjet e ndryshme nga e kaluara dhe përditshmëria me brengë për tërësinë.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.