KONTEMPLIMI Një studim psikospiritual islam

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:
ISBN10: 9989582638

Libri paraqet mundësitë e diskursit shkencor, krahas përmasave shqisore, duke u bazuar edhe në kontemplimin dhe ndriçimin e arsyes nga vlerat shpirtërore të paraqitura në Kur’an dhe Sunnet.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.