KULTURA DHE QYTETËRIMI Një teori reth qytetërimit

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:
ISBN10: 9989582904

Vepra analizon dy terma të rëndësishëm të historisë së mendimit shoqëror dhe artistik: kulturën dhe qytetërimin. Autori beson në ndërveprimin dhe fisnikërinë shpirtërore si dy elemente të përvetësimit dhe transferimit të kulturës dhe qytetërimit.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.