Ahmet Davutogllu

Ahmet Davutogllu

Information about the author Ahmet Davutogllu will soon be added to the site.
U gjetën 2 libragjithsej
ЦИВИЛИЗАЦИИ И ГРАДОВИ | QYTETE DHE QYTETËRIME
Брилијантна книга од еден истакнат познавач на историјата и цивилизациите, кој вели...
VETËPERCEPTIMET E QYTETËRIMEVE
Vështrim i qartë për konceptin e ri të qytetërimit botëror dhe kritikë esenciale e...
Libra për faqe: