DIALOGU ME MIKUN ATEIST

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Përmbledhje apologjetike e argumenteve kur’anore, e shprehur nëpërmjet dialogut të imagjinuar midis teistit dhe ateistit.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.