LUTJET E JETËS

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Libër xhepi me lutje të nevojshme për çdo njeri nga Kur’ani, hadithet dhe praktika e dijetarëve islamë.

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.