UDHËPËRSHKRIMET E FRANKFURTIT

0.00 Vlersimi0 Vota
Botuesi: Logos-A
Autorët:

Kur sëmundja e veshkave i kishte përparuar shumë, miqtë dhe mjekët e autorit kishin marrë vendim që të dërgohej në një klinikë të Frankfurtit. Si rrjedhojë e këtij vendimi, përshtypjet gjatë udhëtimit dhe përjetimet gjatë qëndrimit në Frankfurt, kanë shkaktuar shkrimet e mrekullueshme të përmbledhura në këtë libër...

Komente

Required fields are marked *. Your email address will not be published.