Mahmud Dervish

Mahmud Dervish

Information about the author Mahmud Dervish will soon be added to the site.
U gjetën 1 libragjithsej
POEZI PËR REZISTENCË DHE LIRI
Përmbledhje e poezisë palestineze të rezistencës në shërbim të atdhedashurisë nga pena...
Libra për faqe: