Maide Bardhi

Maide Bardhi

Information about the author Maide Bardhi will soon be added to the site.
U gjetën 1 libragjithsej
QETËSI E SATIRIZUAR
Përmbledhje poezish satirike që e ironizojnë dukshmërinë dhe prehen në urtësinë dhe...
Libra për faqe: